Майсторство, произтичащо от опит и умения

Ще работим в тясно сътрудничество с вас чрез професионална консултация за избор на подходящи материали и форми. Дизайнерите на AVEC също са оптимизирали вашата визия, така че тя да има производителност, стил и издръжливост, които искат да отговарят на вашата целева аудитория. Започвайки от обикновена скица на хартия, всеки продукт е изкован, за да превърне вашата визия в реалност. С наша помощ можем да намерим дизайн, който не надхвърля бюджета Ви и постига целите Ви.
Ангажиране на услуги за персонализиране

Нашият дизайн ви води през всяка стъпка, от оптимизирането на вашата концепция до изграждането на вашия продукт въз основа на вашия дизайн. Предоставете професионални прозрения и предложения за всички аспекти на вашите идеи и елиминирайте възможните недостатъци във вашия дизайн. Вашият материал, продуктова структура и цветови стил ще бъдат разгледани и обсъдени, когато приемем вашата концепция. В края на процеса можем да ви представим изискан дизайн, който може да постигне вашите цели.
Бизнес-ориентирани услуги за бързо прототипиране

Превръщането на вашата продуктова концепция в реалност изисква щателно подобряване на първоначалната скица и множество тестове за осъществимост на структурата. Просто предоставянето на скица или 3D модел на дизайна не е достатъчно, защото някои аспекти могат да бъдат пренебрегнати. Безплатният прототип на AVEC помага за преодоляване на пропастта между концепцията и реалността, като ви показва резултата от окончателната скица. Чрез нашата цялостна услуга за прототипиране ние прецизираме първоначалната ви концепция в продукт, който отговаря на вашите цели.
Пакети по поръчка

Можем да проектираме опаковки и по желание на клиентите за персонализиране.
Контрол на качеството

имаме сериозен и отговорен QC екип, който ще направи проверка в производството, преди опаковане, след пълно опаковане за всички клиенти;
Магазин

Нашият просторен шоурум показва различни персонализирани продукти и показва тяхната съвместимост с различни спортове. Вдъхновете се от нашата еволюция на дизайна чрез непрекъснато нарастващите опции за персонализиране. Ако искате да посетите нашия шоурум, ние можем да резервираме място за вас, за да можете сами да се насладите на нашата продуктова гама.
Достигнете по-големи бизнес висоти, като си партнирате с AVEC
Нека поддържаме връзка
Получавайте актуализации за специалните продажби и други
Следвайте AVEC
Ние искаме да чуем от вас!