Нашите продукти са подходящи за различни спортове и сцени

Упражнението запазва
здрав си
Йога
Сила за обучение
Аеробни тренировки
Опъвам
Йога

Защо трябва да опитате йога

Какво е йога и защо е толкова популярна? Йога е поредица от разтягания и пози, които правите с дихателни техники. Предлага мощните ползи от упражненията. И тъй като йога е нежна, почти всеки може да я прави, независимо от вашата възраст или ниво на фитнес.
 
Йога е 5,000-годишна дисциплина от Индия. Разработено е като практика за обединяване на ума и тялото. Има много клонове на йога. Всички йога стилове могат да помогнат за балансирането на вашето тяло, ум и дух, но го постигат по различни начини.
Някои стилове на йога са интензивни и енергични. Други са релаксиращи и медитативни. Независимо кой тип изберете, йога е чудесен начин да разтегнете и укрепите тялото си, да съсредоточите ума си и да отпуснете духа си.
Йога

Ползите от йога

Йога може да ви направи по-силни и по-гъвкави. Това е чудесен начин да останете подвижни и енергични. Освен това ще се почувствате по-фокусирани и бдителни. А йога може да ви помогне да се чувствате страхотно и да функционирате по-добре в ежедневието си.
Нежните движения на йога са голяма причина защо е толкова популярна. Йога е добра за хора, които не са били активни от известно време. Добре е за хора, които имат определени здравословни състояния като артрит или остеопороза. Можете да промените упражненията според вашите нужди.
Но йога също е страхотна, ако вече сте във форма и искате предизвикателна тренировка. Когато станете по-силни и гъвкави с йога, е по-лесно да правите други видове упражнения като танци, ходене или плуване.
Каква йога може да ви помогне да получите?

Намалете риска от нараняване
Всяка йога поза е насочена към определени мускули. Това ви помага да увеличите гъвкавостта си и да намалите риска от нараняване.

Намалете
стрес
Йога може да помогне за успокояване на ума и намаляване на нивата на стрес. Постига това, като фокусира ума върху момента и движенията.

Увеличете си
концентрация
Основна част от йога е ритмичното, фокусирано дишане. Това може да ви помогне да се съсредоточите.

Разберете връзката между ума и тялото
Йога изисква да фокусирате цялата си енергия върху всяко движение или поза точно. Това може да ви помогне да почувствате как умът и тялото работят заедно.

Придобийте сила и издръжливост
По-енергичните стилове на йога насърчават силата и издръжливостта.

Подобрете баланса и стабилността
Балансиращите пози изискват да използвате основните си мускули. Това може да ви помогне да подобрите цялостната си стабилност.

Подобряване на
поза
Йога позите укрепват и отварят тесни зони на тялото като раменете и мускулите на горната част на гърба. Това може да ви помогне да запазите добра стойка.

Развийте тялото
осведоменост
Йога изисква от вас да свивате или отпускате определени мускули, докато се разтягате във всяка поза. Това може да ви помогне да осъзнаете по-добре силните и слабите страни на тялото си.
Можем да предоставим продукти, които са по-подходящи за спорт, а не само за общи стоки, и имаме фантастичен дизайнерски екип, богат опит с полета за фитнес и спортни стоки, правим 3D форми, за да проверим възможността за масово производство; ние патентоваме повечето продукти, за да защитим легитимността и конкурентоспособността на каналите за разпространение;
Сила за обучение

Защо трябва да опитате силови тренировки

Силовите тренировки могат да ви помогнат да управлявате или да отслабнете и може да увеличи метаболизма ви, за да ви помогне да изгорите повече калории и да подобрите качеството на живот. Силовата тренировка може да подобри качеството ви на живот и да подобри способността ви да извършвате ежедневни дейности. Силовите тренировки също могат да предпазят ставите ви от нараняване.
 
Загубените мускули не са изчезнали завинаги. Въпреки че загубата на мускули може да е естествена част от стареенето, можете да направите някои неща, за да го забавите. По-добре е да започнете да изграждате мускули, когато сте по-млади и в добро здраве. Но никога не е късно да започнете силови тренировки.
Сила за обучение

Предимства на силови тренировки

Ползите от тренировките с тежести надхвърлят простото изграждане на мускули, това е и чудесен начин за подобряване на цялостното здраве и може да помогне за подобряване на вашето кардио представяне.
Две или три 20- или 30-минутни силови тренировки всяка седмица могат да доведат до значителни ползи за здравето.
Каква силова тренировка може да ви помогне да получите?

Повишена мускулна маса
Мускулната маса естествено намалява с възрастта, но силовите тренировки могат да помогнат за обръщане на тенденцията.

По-здрави кости
Силовите тренировки увеличават костната плътност и намаляват риска от фрактури.

Гъвкавост на ставите
Силовите тренировки помагат на ставите да останат гъвкави и могат да намалят симптомите на артрит.

Контрол на теглото
С натрупването на мускули тялото ви започва да гори калории по-лесно, което улеснява контрола на теглото си.
Можем да предоставим продукти, които са по-подходящи за спорт, а не само за общи стоки, и имаме фантастичен дизайнерски екип, богат опит с полета за фитнес и спортни стоки, правим 3D форми, за да проверим възможността за масово производство; ние патентоваме повечето продукти, за да защитим легитимността и конкурентоспособността на каналите за разпространение;
аеробни тренировки

Защо трябва да опитате аеробни тренировки

Аеробните упражнения намаляват риска от много състояния, включително затлъстяване, сърдечни заболявания, високо кръвно налягане, диабет тип 2, метаболитен синдром, инсулт и някои видове рак. Аеробните упражнения с тежест, като ходене, помагат за намаляване на риска от остеопороза.
 
Редовните аеробни упражнения подобряват вашата сърдечно-съдова форма, като увеличават капацитета ви да използвате кислород. Той прави това чрез увеличаване на капацитета на сърцето ви да изпраща кръв (и следователно кислород) към мускулите. Това е очевидно при по-бавен пулс в покой и по-бавен сърдечен ритъм при същата интензивност на упражнението.
С оборудването AVEC можете да контролирате пътя на движение и да съпоставите количеството сила със силата на мускулите, след което тялото може да получи по-ефективна и безопасна тренировка.
аеробни тренировки

Предимства на аеробните тренировки

Има много ползи от тренировките с аеробни упражнения. Аеробните упражнения помагат на тялото ви да увеличи максимално кислорода в кръвта ви; те увеличават притока на кръв към мускулите ви и дори разширяват кръвоносните ви съдове.
Вашето тяло също ще отделя ендорфини, когато участвате в аеробни упражнения, което ще насърчи по-добро чувство за благополучие.
Какви аеробни тренировки могат да ви помогнат да получите?

Подобрява кондиционирането на сърдечно-съдовата система

Намалява риска от сърдечни заболявания

Понижава кръвното налягане

Повишава HDL или "добрия" холестерол

Помага за по-добър контрол на кръвната захар

Подпомага управлението на теглото и/или загубата на тегло

Подобрява функцията на белите дробове

Намалява сърдечната честота в покой
Можем да предоставим продукти, които са по-подходящи за спорт, а не само за общи стоки, и имаме фантастичен дизайнерски екип, богат опит с полета за фитнес и спортни стоки, правим 3D форми, за да проверим възможността за масово производство; ние патентоваме повечето продукти, за да защитим легитимността и конкурентоспособността на каналите за разпространение;
Аеробни тренировки

Свързани спортни продукти

опъвам

Защо разтягането е важно

Може да мислите за разтягането като нещо, което се изпълнява само от бегачи или гимнастички. Но всички трябва да се разтягаме, за да защитим своята мобилност и независимост. „Много хора не разбират, че разтягането трябва да се случва редовно. То трябва да е ежедневно“, казва Дейвид Нолан, физиотерапевт в Масачузетската обща болница, свързана с Харвард.
 
Разтягането поддържа мускулите гъвкави, силни и здрави и ние се нуждаем от тази гъвкавост, за да поддържаме обхват на движение в ставите. Без него мускулите се скъсяват и стават стегнати. ... Това ви излага на риск от болки в ставите, разтягане и увреждане на мускулите.
опъвам

Предимства на стреч

Разтягането поддържа мускулите гъвкави, силни и здрави и ние се нуждаем от тази гъвкавост, за да поддържаме обхват на движение в ставите. Без него мускулите се скъсяват и стават стегнати.
След това, когато извикате мускулите за активност, те са слаби и не могат да се разтягат докрай. Това ви излага на риск от болки в ставите, напрежения и увреждане на мускулите.
Какво Stretch може да ви помогне да получите?

Намалява мускулната скованост и увеличава обхвата на движение
Разтягането помага за подобряване на обхвата на движение, което също може да забави дегенерацията на ставите.

Може да намали риска от нараняване

Помага за облекчаване на болки и болки след тренировка
След тежка тренировка, разтягането на мускулите ви помага да ги поддържате отпуснати и намалява ефекта на скъсяване и стягане, което може да доведе до болки и болки след тренировка.

Подобрява позата
Разтягането на мускулите на долната част на гърба, раменете и гърдите помага да поддържате гърба си в по-добра позиция и подобрява стойката ви.

Помага за намаляване или управление на стреса

Намалява мускулното напрежение и подобрява мускулната релаксация
Хронично напрегнатите мускули са склонни да прекъсват собствената си циркулация, което води до липса на кислород и основни хранителни вещества. Разтягането позволява на мускулите ви да се отпуснат.

Подобрява механичната ефективност
Подобрява механичната ефективност и цялостната функционална производителност.

Насърчава циркулацията
Разтягането увеличава кръвоснабдяването на мускулите и ставите, което позволява по-голям транспорт на хранителни вещества.
Можем да предоставим продукти, които са по-подходящи за спорт, а не само за общи стоки, и имаме фантастичен дизайнерски екип, богат опит с полета за фитнес и спортни стоки, правим 3D форми, за да проверим възможността за масово производство; ние патентоваме повечето продукти, за да защитим легитимността и конкурентоспособността на каналите за разпространение;
Опъвам

Свързани спортни продукти

Достигнете по-големи бизнес висоти, като си партнирате с AVEC
Нека поддържаме връзка
Получавайте актуализации за специалните продажби и други
Следвайте AVEC
Ние искаме да чуем от вас!